Mbrëmjen e kaluar u transmetuan disa pjesë nga emisioni gjatë kohës që kamerat janë të fikura dhe konkurrentët nuk janë në dijeni. Këto pamje treguan për një sh err që kishte ndodhur mes Melisës dhe Edit një prej konkurrentëve të ri që sapo i është bashkuar emisionit.

Në këtë pjesë Edi kishte ak uzuar Melisën se ‘vi ktim izohej me bu ll izmin’, pasi më parë kjo e fundit kishte rrëfyer historinë e saj në Itali. Por në d ebat e siper, tonet e tyre u ashpërsuan e madje kaluan në of endime, teksa Melisa e quajti “idjot dhe injorant” Edin, teksa përl otej pa e ditur që kamerat ishin ndezur.

Por një moment i tillë u diskutua në studio dhe teksa Melisa shpjegonte situatën dhe arsyen pse u prek, Elvisi e ak uzoi se po vi kti mizohej, pasi ajo ishte e para që kishte bu ll izuar sapo kishte ardhur në emision (duke i thënë Elvisit se i mungonte burrëria). Këto fjalë e prekën sërish Melisën, e cila u shpreh se nuk kishte ndërmend të bënte viktimën, por me historinë e saj kishte kërkuar vetëm të jepte një mesazh për të gjithë ata që po kalonin apo kishin kaluar të njëjtën gjë.
Por përsëri ak u zat për vi k timizim e prekën sërish konkurrenten, e cila u largua nga studio duke qarë, ndërsa Atdheu dhe Andi dolën pas saj për ta qetësuar.