Një nuse e re është bërë ve jushë në ditën e dasmës së saj pasi dhëndri u që llua për vd ekje nga dy të ftuarit e martesës në një fshat të Rusisë.

Gruaja e njohur, Kristina pa sesi ‘dita më e lumtur e jetës’ iu kthye në një ragjedi, teksa thë rriste mbi tr upin e burrit “Si do të jetoj pa ty?”.

Në pamje të shpërndara tregohej çifti i ri që kërcente i lumtur para trag jedisë në një restorant jashtë qyteti në Vlasovo në rajonin e Moskës. Ata shihen më pas duke u përqafuar teksa shikojnë fishekzj arret me muzikë tradicionale në sfond.

Por në ditën e dytë të dasmës shpë rtheu një ko nflikt, gjatë të cilit mbetën të vde kur dhëndri Radu Cordinianu, 34 vjeç, dhe vëllai i tij Philip Cordinianu, 36 vjeç.

Image result for zi qirinj