Arta Elezaj ka qenë aktore e Serialit ” O sa mire” ku u bë e njohur për publikun e gjerë shkruan Korrekt Press.

Ndërsa jeta e Artës ndryshoi rrënjësisht pasi la këtë serial, ajo shihej me gjëra të shtrenjta dhe me pushime të vazhdueshme.

Korrekt Press ka siguruar një video ku shihet Arta duke u puthur me një person.