Ardhja e Antonelës ka sjellë krijimin e një trekëndëshi dashurie Lediana-Mevlan-Antonela.

Deklarata e vajzës së re duke i kërkuar album muzikor Mevlanit, ndërsa ai i kishte kushtuar një këngë Ledianës, trazoi gjithë programin.

Përballë njëra-tjetrës ato kanë sqaruar debatin mes tyre.

Debati mes vajzave:

Ledjana: Ti erdhe dhe kërkove këngë album, kënga ishte bërë për mua.

Antonela: Ku e di do ia mbyllësh gojën?

Ledjana: Ti ke ardhur për mua, aq sa shtrin edhe flokët për të ngjarë si unë.

Antonela: Nuk jemi për muhabet flokësh por argument.

Ledjana: Ti ke ardhur për Ledjanën.

Antonela: Ti s’ke për ta marrë.

Ledjana: Qëllimi yt është shumë i qartë.

Antonela: Të kam marrë diçka tënden?

Ledjana: Jo.

Antonela: Kaq ia dhe përgjigjen vetes.

Ledjana: E di fati.

Antonela: Kam ardhur për të gjetur dashurinë.