Atdhe Xheravina është kthyer në një nga meshkujt më të pëlqyer dhe më të komentuar në “Përputhen”. Fillimisht ai pati një pëlqim për Ana Lleshin, ndërsa tani ka deklaruar se është mes dy vajzash: mes Sindit dhe Melisës.

Së fundmi, “Prive.al” ka siguruar një video të konkurrentit, jashtë “Përputhen”. Atdheu shihet duke u relaksuar në pishina të mbyllura, në shoqërinë e një vajze.

Identiteti i vajzës në fjalë nuk është bërë ende i ditur, por nuk është asnjë nga vajzat e “Përputhen”.