Ditën e djeshme në rrjetet sociale u bë publike lidhja e vërtetë mes Teas dhe Beartit.

Të dielën e parë, Andi dhe Tea dolën çift nga programi, por duket se kjo paska qenë vetëm një sajesë e produksionit të “Përputhen”.

Kjo pasi, vetë Andi deklaroi se ai ishte i de tyruar të kthehej në emision për të dalë me Tean dhe nuk kishte folur më parë për shkak se kishte fri kë nga kontrata që kishte firmosur me produksionin.

Mirëpo, pasi në shesh dolën të gjitha të vërtetat në rrjetet sociale pati një re voltë nga shikuesit, të cilët e kanë përkrahur këtë emision, shkruan meganews.al.

Nuk ka patur asnjë reagim deri më tani nga produksioni, ndërsa i vetmi reagim vjen nga autorja e “Përputhen” Olsa Muhameti, e cila ka postuar një foto në Instagram me mbishkrimin:

“Një gën jeshtër mund të fshehë të vërtetën, por nuk mund të ndryshojë të vërtetën”