Edhe pse “Për’Puthen”, është një emision i cili po thyen rekord në shikueshmëri, për Imam Husamedin Abazi është shfaqur tejet i rev oltuar, teksa nuk ka kursyer edhe kr itikat ndaj programit që ka për qëllim përputhjen e dy personave që në fund të dalin çiftit. Nga xhamia “Hasan Beg” në 4 Llullat në Prishtinë, ku dhe ka mbajtur një leksion me mora lin e shoqërisë, ai fajëson të gjithë programet televizive se po çm endin rininë. Duke komentuar “Për’puthen”, ai i ka krahasuar vajzat me disa skll ave që futen në gu askë për t’u shfry tëzuar.

Imam Husamedin Abazi:

Nëse ka dalë mo rali prej tyre ka ikur ai popull. Këto gjëra na janë bërë përditshmëri. Po na ndodh nga televizonet. Me nga 24 orë në ditë, ajo që na serviret është çme nduri. Kam parë edhe në Europë, s’ka shanse që televizionet të japin ashtu. Këta po duan ta çm endin këtë popull. Ta ç mendin rininë. Nuk e di për këtë shërbejnë. Degjenerim dhe shka tër rim i vlerave. Ku janë përgjegjësit? Ne hoxhallarët kur flasim për të drejtat e tyre, na thonë mos u përzini. Çdo muaj po na del nga një program. Përputhen e ç’përputhen. Janë çm enduri të llojit të tyre. Askush nuk flet për ato vajza, janë sk llave.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur