Konku rrentja e “Përputhen”, Sindi Loci ka bërë një status të gjatë në rrjete sociale. Ajo ka kujtuar kohën kur bul lizohej për shkak se nuk kishte pasur kurrë një lidhje dashurie dhe mar rëdh ënie me një mashkull.

Sindi ka shkruar se dikur e vr iste shumë mendjen, por tani gjërat kanë ndryshuar. Ajo ka dek laruar se nuk do të ndryshojë për askënd dhe se do vazhdojë të thotë gjithmonë atë që me ndon.

“Kam nje super lajm per te gjithe ju!!!
E mbani mend ate Sindin qe hyri ne fillim dhe vr iste me ndjen perse e gjithe Shqiperia dhe konkurentet e e bul lizonin per faktin qe nuk kishte pasur asnjehere m arrd henie sek suale me dike perpara? Eh, ajo Sindi nuk eshte me… Vazhdoni komentoni, dergoni mesazhe neg ative se nuk me intereson aspak… Vazhdoni mbu shni emisionin/faqjen tuaj duke permendur emrin tim sepse aq jete keni dhe doni te perfitoni sadopak nga imazhi im.

Une kurre nuk do te ndryshoj per askend, dhe cfaredo qoft opinioni im do ta them me ze te larte se perderisa jam ulur ne ate karrige e meritoj ta them opinionin tim perpara nje Shqiperie dhe jo duke ur ry er neper komente dhe duke i ber tit ur televizorit… Per te gjithe ju qe vazhdoni kaq desh per im isht te komentoni ze rin dhe virg jerine time… Nderoni stacionnn se nuk po ju degjon askush, po flisni pafund edhe po i shtoni hor monet e k eqija vetes suaj… se une nuk kam si i cliroj po ju e keni zgjidhjen  Prandaj bye dhe faleminderit per vemendjen qe me jepni gjithmone… Tani kjo e vir gjera do shkoj te punoj per te ngjitur shkallet e suksesit, nderkohe ju qendroni ne balten tuaj”, ka shkruar Sindi.