Pak ditë më parë, në emisionin “Për’Puthen” erdhën dy konkùrréntë të rinj, Antonela dhe Riniani, që tràzuan menjëherë ujërat në program.

Rinian Leka, 33 vjeç, jetonte në Itali dhe ishte rikthýer në Shqipëri préj pak kohësh.

Ai tha se kishte pasur një lidhje për një kohë të gjatë dhe se préj më shumë se 1 muaji ishte beqar.

Riniani u shpréh se ka krijuar një pëlqim për Melisën dhe Anën, ndërsa Sindin e kishte me pikëpyetje.

Riniani ende nuk ka realízuar një takim me ndonjërën nga vajzat e “Për’Puthen”, ndërsa sot i është përgjigjur pyetjeve të vajzave të publíkut, që e shohin emisionin nga ekrani.

Dikush i ka kërkuar Rinianit të léshojë flokët, për ta parë me një tjetër look dhe ai nuk ia ka príshur dëshirën.

Mirëpo, pamja e tij ka “zhgénjyer” në njëfarë mënyre vajzat e emisionit, të cilat i kanë sugjeruar t’i mblàdhë sërish bisht.

Në fakt, flokët e gjatë sigurisht që duan krehje për t’u dukur bukur, ndaj Riniani premtoi se do të vinte një ditë tjetër me look-un e ri.

Epo, mbàtet të pràsim!

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur