Ish konkurrenti i Perputhen Bearti u rifut ne skene pas fotove te publikuar nga Shqipja ku shihej me Tean.

Keto foto dolen pikerisht dje qe Andi dhe Tea do te linin programin per tu njohur jashte. Shqipja fillimisht dha provat qe Bearti dhe Tea po dilnin se bashku nga nje hotel ne Tirane.

Kaq mjaftoi dhe Bearti ka publikuar nje video te Andit si per tu kundervene.

Perbri kesaj nga qendrimi i Andit ai shkruan:

Para kameres si burre, jashte kameres si vajze(duke e shoqeruar me emoji).

E pra lufta sapo eshte hapur, merrni kokoshkat dhe shijojeni!

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur