Rudina Dembacaj është shumë aktive në rrjete sociale dhe shpeshherë publikon pyetjet e ndjekësve duke iu përgjigjur me shumë sinqeritet.

Këtë herë një prej ndjekësve e ka pyetur moderatoren nëse ka ope racione plastike në trup apo në fytyrë.

Rudina ka treguar se i vetmi ope racion që ka është gjoksi, të cilin e ka bërë para 6 vitesh për arsye estetike.

“Gjoksin, para 6 vitesh. Nga dobësimi, më ishte bërë për t’u futur në xhepa”, shkruan Rudina.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur