JOQ Albania bëri një VOX-POP në Kamëz, ku pyetja që shtrohej për qytetarët ishte kjo: Si do ta mallkonit ish-të dashurin/ën tuaj? Pergjigjet ishin nga më të ndryshmet dhe interesantet në fakt.

Më të vjetrit, shpalosën njëfarë “burrërie” dhe autoriteti sa i përket marrëdhënies me ish partneren.

Ndërkohë nga përgjigjet e të rinjve u vu re një lloj “liberalizmi” dhe një mentaliteti më të hapur.

Por përgjigjja e një të riu i ka habitur të gjithë. “U bofsh dashnorja e Edi Rams”- ishte mal lkimi i tij për ish të dashurën.