Ditën e djeshme Melisa dhe Atdheu patën takimin e tyre të dytë i cili ishte plot emocione dhe rrëfime të pathëna më parë.

Pas takimit të parë ku ata u shfaqën shumë të afërt fiz ikisht me njëri-tjetrin dhe komenteve të shumta që e pasuan ata vendosën të ndryshojnë formë në takimin e dytë.

Me pranga dhe kollare ata u përpoqën të mbajnë distancën mes njëri-tjetrit por rrë fimet e tyre ishin plot emocione dhe përqafime.

Ndërkohë pas përfundimit të kësaj puntate ku pati edhe rrëfime të shumta nga dy konkurrentë, Melisa postoi në “Instastory” një fotografi ku shfaqej së bashku me Atdheun.

“Nuk ka nevojë për përshkrim”, shkruan Melisa krahas fotos ku ajo shfaqet e ulur në karrige, ndërkohë Atdheu ndodhet pas saj. Teksa qeshin, ata i kanë dhënë njëri-tjetrit një shikim plot emocion.

“Nuk ka nevojë për...”/ Melisa poston pozën e bukur