Teksa në studio po diskutohej takimi i Muratit me Sindin, kjo e fundit i shkeli syrin Atdheut, i cili ia ktheu me një puthje. Bora e vuri re këtë gjë dhe pyeti ç’po ndodh.

“Sindi i shkel syrin, Atdheu i dërgon puthje, çfarë po ndodh këtu”, pyeti Bora, duke zbuluar se në prapaskenë ata janë shumë të afërt.

Atdheu: Ishte një puthje shoqërore

Sindi: Po ndjen që po i ikën dikush nga duart

Arjani: Bravo Sindi, shih ca bën. Dike të shkelke syrin.

Bora: Unë kam parë afrimitet mes jush dhe në backstage

Sindi: Në fakt Atdheu në kohën kur unë skam qenë, ishte i vetmi që më ka shkruar dhe më ofroi mbështetjen e tij dhe e vlerësoj shumë. Se njerëzit në fund të fundit shihen kur ke nevojë dhe je në vës htirësi.

Atdheu: Po sigurisht se njerëz për kafe dhe dreka e darka kemi plot.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur