Shqipe Hysenaj është rikthyer sërish në vëmendje, por këtë herë jo me deklaratat mbi “Përputhen”, por për jetën e saj private. Shqipja ishte e ftuar në një intervistë 60-sekondëshe për “Prive”, ku zbuloi disa detaje për veten.

Një nga pyetjet pikante ishte: “Kur e humbe virg jërinë?”

“Kush tha që e kam humbur”, u përgjigj Shqipja.

Shqipja u shpreh se tek vetja i duken se ksi sytë dhe e pyetur nëse i kanë shkruar të famshëm shqiptarë e mohoi.