Shqipe Hysenaj, ish-konkurrentja e “Përputhen”, ka dhënë së fundmi një intervistë për “Prive”, në rubrikën “60 sekonda”.

Një ndër pyetjet ka përfshirë dhe konkurrentët e “Përputhen”, duke e vënë Shqipen para një zgjedhjeje. “Nëse do mund të karantinoheshe vetëm me Andin ose Atdheun, cilin do zgjidhje?”, është pyetur ajo.

“Njeriun tim të zemrës, që nuk ka lidhje me ata të dy”, tha Shqipja, duke lënë të kuptohet që tashmë është në një lidhje.