Ditën e djeshme pati hyrje të reja në emisionin “PërPuthen”. Por njëri prej tyre ra më tepër në sy për shkak të debateve dhe deklaratave që bëri. Bëhet fjalë për Andi Artanin, i cili është 24 vjeç dhe është shqiptar i Kosovës por që ka lindur në Brooklyn, ndërsa jeton në New York. Sapo hyri Andi deklaroi se kishte një pëlqim ndaj Teas e cila tanimë është shprehur se do vazhdojê njohjen me Andin e parë, por kjo nuk ka shumë rëndësi për djalin që vjen nga Amerika pasi është në gjendje t’i fitojë zemrën asaj me çdo kusht. Jo shumë mund ta dinë por Andi i “ri”, Tea dhe Melisa janë takuar edhe më parë. Kjo pasi vajzat kanë qenë të ftuara disa javë më parë në ditëlindjen e këngëtarit shqiptar, Ardit Çuni, që ka miqësi me të dyja vajzat.

Por në këtë ditëlindje ka qenë i ftuar edhe Andi i “ri” që është shok i këngëtarit. Ndejkësit e këtij emisioni kanë ruajtur disa video nga festa ku duket qartë se Andi ka qenë në festë me vazjat por nuk dihet nëse kanë krijuar miqësi bashkë në festë.