Ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu sjell historinë e Ardenisit, 10-vjeçarit nga Burreli i cili ka fituar betejën me një t umor të vës htirë në sistemin ne rvor.

Fitorja me lu ftën e vështirë përkon edhe me 10-vjetorin e djaloshit që e ka festuar me stafin e Spi talit Onkologjik.

Ogerta Manastirliu: Pas mundimit të gjatë për Ardenisin e vogël në bet ejën e vësh tirë me tu morin në sistemin ne rvor, ndërhyrjes delikate në neurokir urgji dhe përfundimit të një trajtimi kompleks me radioterapi në sp italin onkologjik, 10 vjeçari nga Burreli ka arritur të fitojë një be tejë të rëndësishme në lu ftën kundër kan cerit. Kjo, falë profesionalizmit dhe përkushtimit të pashoq të dr. Arturit, dr. Orgesit dhe të gjithë ekipit fantastik të neokirurgjisë dhe radioterapisë në QSUT.

Sot ishte një ditë e veçantë në shërbimin e radioterapisë, pasi stafi mje kësor i kishte përgatitur një surprizë për ditëlindje Ardenisit të vogël, që këtë 10 vjetor e festoi ndryshe, me lajmin e mirë të përfundimit me sukses të trajtimit kompleks në spitalin onkologjik në Tiranë.