Mbrëmjen e sotme në “Përputhen” u futën dy djem të rinj.

Një ndër ta ishte edhe Kristiani, i cili tha se është mjek popullor.

Kur Bora pyeti vajzat se ç’mendojnë për lidhjen me një profesionist të tillë, Sindi u përgjigj:

Unë nuk kam eksperienca, por nuk e kam problem.

Ndërkohë, në këtë moment ndërhyri Tea, e cila tha:

Pyetja duhej të ishte, a je i gatshëm ta lësh profesionin për të ndjekur Sindin nëpër botë.

Me sa duket Tea s’e ka aspak problem që po ngroh karrigen në studio, ndërkohë që është “e braktisur” nga personi që zgjodhi ta njihte…

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur