Fifi është dalluar gjithnjë si një ndér personazhet e njohur që e tregon hàptazi mendimin e saj për tema të ndryshme, qoftë edhe opinione për kolegët.

Në “intervistën” e radhës të bërë në Instagram nga ndjékësit, është përmendur dhe emisioni i Top Channel, “Për’puthen”.

Ky i fundit ka një numër të lartë shikuesish dhe ndër to mesa duket është edhe Fifi.

Këngëtarja është pyetur nëse e ndjék programin, si dhe cili nga pjesémàrrësit i pëlqen më shumë. Me sinqeritetin më të madh, ajo ka treguar se i preferuari i saj është Fatjon Kuqari.

Fatjoni është bërë shpésh pjesë e débateve, nisur nga takimet që ai ka bërë me vajzat dhe ka arritur të tërhéqë vëmendjen e publíkut… dhe të Fifit.

Këngëtarja e njohur shqiptare,  përmes një përgjigje në “Instagram”, ka treguar se është e dashuruar, por nuk është në lídhje.

Ka qenë një ndjékës që e ka pyetur “ Pse njëherë thu jam e dashurume, njëherë jo ?

Kurse Fifi është përgjigjur: “Unë nuk e kam mòhuar asnjéherë që jam e dashuruar. Mòhoj që jam në lídhje sepse nuk jam, realisht nuk jam”, u shpreh ajo.Fifi: Jam e dashuruar, por nuk jam në lidhje dashurie - Telegrafi