Në puntatën e sotme janë regjistruar debate të forta në studio, ku Melisa është shfaqur shumë e acaruar, ndërsa i është kthyer Mevlanit, Anës dhe Ledianës. Shkak për këtë është bërë fakti se Lediana tha në takim se ajo nuk pranon puthje e përqafime, dhe kjo ka prekur Melisën. Kjo e fundit u emocionua, ndërsa tha se është komentuar gjithmonë në studio për veprimet e saj, duke theksuar me forcë “Do përqafohem dhe do puthem sa të më dojë qejfi”.

Pjesë nga debati:

 • Lediana: Unë nuk përmenda emër.
 • Melisa: Po unë jam përqafuar e puthur në takime.
 • Lediana: Po të dogji mbaje!
 • Melisa: Po normal që më dj eg, po mjaft përmendët të tjerët në takimet tuaja se lat nam!
 • Ana: Nëse prekesh mos vepro ashtu.
 • Melisa: Po ça të duhet ty, me komentu.
 • Ana: Po mbajë përgjegjësi për veprimet e tua.
 • Melisa: Ju nuk dini t’i bëni meshkujt për vete, mos flisni për Melisën.
 • Ana: Nuk ke pse prekesh!
 • Lediana: Unë nuk përmenda emër
 • Melisa: Unë jam përqafuar me ty Mevlan dhe normal që do reagoj. Pse nuk përgjigjet me kë e ka?
 • Mevlani: Pse të të tregojë ty?
 • Melisa: Po un isha, kush ishte përqafuar me ty?
 • Mevlani: O Zot…
 • Melisa: Unë vetëm jam komentuar këtu, më kanë bërë edhe vajzë rruge, se jam përqafuar që ta dini mirë unë do përqafohem sa të dua
 • Ana: Po përqafohu mi.
 • Melisa: Jam lën duar, nuk më plas për komentet jashtë, po e keni seriozisht?

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur