Robert Aliaj ka hu mbur ditën e sotme të vëllain, Rexhep Aliajn, i cili ka qenë një prej piktorëve dhe skenografëve të njohur të kohës. Lajmin e hid hur e ka bërë të ditur vetë Roberti me një postim në rrjete sociale ku shprehet se në këto kohë të vë shtira të krijuara nga pan demia, janë të detyruar të mbajnë hidh ërim brenda në shpirt.

“Kur ndërrojnë jetë prindërit, thuhet se ke hu mbur të kaluarën. Kur ndërron jetë bashkëshorti, ke hu mbur të tashmen. Per fëmijët nuk guxoj të shkruaj. Kur ndërron jetë vëllai / motra, ke hum bur një pjesë të së kaluarës, të tashmes dhe të ardhmes.

Thonë se dashuria nuk vd es kurrë, dhe kështu, mbase, as të dashurit nuk vd esin?

R.I.P. vëllai im Rexhep Aliaj në këto kohë kolerash ku jemi të detyruar të mbajmë hidhë rimin brënda nesh si një parazit të pështjelluar në thelbin e shpirtit. Ne do të vazhdojmë, por nuk do të jemi kurrë më njësoj”, ka shkruar Roberti.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur