Puntata e sotme e “PërPuthen” iu dedikua takimit të Sidnit me Muratin, një takim që duket se shkoi mirë, ndërsa Murati e përshkroi Sindin si një vajzë të ëmbël.

Ndërkohë, gjatë takimit ajo e pyeti Muratin nëse ai do ta ndiqte në udhëtime pune, pyetje e cila nxiti ën studio edhe reagimin e Arjanit.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur