Një studentë nga Londra nuk është aspak si moshataret e saj.

Teksa të tjerat kanë pr obleme të theksuara me shpenzimet dhe kërkojnë bursa studentore e janë duke u përshtatur me jetën universitare, kjo bjonde që shihni në foto do ju habisë me historinë e saj.

Ajo studion psi kolo gji dhe shpreson se një ditë do të punojë si ps ikologe në një klinikë.

Mirëpo e reja nuk ka nevojë për një punë në mënyrë që të sigurojë jetesën e saj.

Ajo takon rreth 6 të dashur brenda një muaji të cilët e mbushin me dhurata, e çojnë në udhëtime luksoze dhe i japin para (1,500-3,000 £ në muaj). Kloe i takon ata 2-4 herë në muaj dhe u ofron shoqëri.

Burimi: LadBible | Përktheu dhe përshtati: JOQ Albania