Ka shumë njerëz të cilët pothuajse çdo vit udhëtojnë jashtë.

Vitin që lamë pas, për shkak të situatës se krijuar, shumë njerëz kudo në botë nuk mundën për shkak të pand. emisë. Edhe shqiptarët kaluan një vit të vështirë.

Pati dhe nga ata që kishin prenotuar udhëtimin e ëndrrave, por pand. emia ua prishi planet.

Lajmi i mirë është se këtë vit mund t‘i shijojmë pushimet verore edhe jashtë vendit, pas i ka mundësi që këtë verë të gjithë të mund të fluturojmë atje ku duan.

Kështu thonë ekspertët e industrisë së udhëtimit.

Sipas tyre, va. ksinat janë shpërndarë gjerësisht dhe rastet e vi. rusit me shumë gjasë tani do të bien.

“Unë jam shumë i sigurt që në fillim të majit e tutje të gjithë do të jemi në një botë shumë më të mirë”, – tha Paul Charles.

Va. ksinat dhe testimet po ecin para, edhe në Europë, që është një ndër kontinentet më të prekura.

Charles dhe ekspertë të tjerë të industrisë, por ajo që duhet dësh. përimisht është qëndrueshmëria dhe koordinimi më i madh përtej kufijve.

E nëse ka një optimizëm për në verë, shpresohet që edhe pranvera të sjellë më shumë lëvizje të njerëzve nga njëri vend në tjetrin.