Vëmendjen më të madhe në “Përputhen Prime” që u transmetua të dielën që lamë pas e mori puthja që Atdheu i dhuroi Ana Lleshit, konkurrente e cila u përjashtua nga programi.

Atdheu ka marrë shumë kr itika nga publiku, i cili kërkon të dijë pse konkurenti nuk është hequr nga emisioni për shk elje rregullash. Një pyetje të tillë ia kanë drejtuar dhe autores së “Përputhen”, Olsa Muhametit.

Olsa ka treguar se puthja lejohet në program dhe Atdheu nuk ka shk elur asnjë rregull, por ka bërë atë që ka ndjerë.