U thash hajdeni t’ju fus në punë, shkova në çdo shtëpi, u tallën me mua! Kam nevojë për 1 mijë punëtorë!

Biznesmeni bën deklaratën e fortë…

Në Shqipni thonë Njerëzit janë të papunë Këtu njerëzit janë dembela Këtu njerëzit janë të pandershëm sepse Fishta paska thënë se fukaraja është i pandershëm.

Unë po të them në zonën e Elbasanit kam shku shtëpi më shtëpi Katund më katund dhe në zonat më të varfura sepse ashtu më kanë thënë se këto janë zonat më të prapambetura më të vafëra, por askush nuk ka ardhur, janë tall me mu!