Një in cident i ndodhur gjatë takimit të Anës dhe Fatjonit ka nxitur debat në studion e Për’Puthen.

Gjatë përqafimit mes tyre var ësja e tij u kap në bluzën e Anës dhe në atë moment Fatjoni lëshoi batutën e radhës: “O sa të bukura i paske” duke qeshur me të madhe.

Maris nuk e ka pritur mirë këtë reagim të Fatjonit dhe e ka këshilluar Anën që të bënte kujdes sepse u tregua per vers.

Debati mes tyre:

Marisi: Bëj kujdes me zgjedhjet se gjesti që bëri Fatjoni.

Ana: Ca gjesti bëri Fatjoni m ishte a ksident.

Marisi: Pak më xhentil.

Fatjoni: Ishte ak sident.

Ana: Pse mendon se Fatjoni do ta bënte atë të ishte per vers me mua. Ai u afrua për të më puthur sepse ishte inc ident.

Ana: Juve jeni shtrirë aty në mes të një lokali e më thoni për in cidentin.

Fatjoni: Po i kishte të bukura m doja t’ia shikoja.

Ana: Kur u ndodh të tjerëve nuk është inc ident, kur më ndodh mua uaaaa.