Aktori, Laert Vasili është shprehur se nuk i t rem bet kritikave. Në emisionin “Repolitix”, Vasili ‘u kap’ me fjalën referendum, që sipas tij kemi fjalën e bukur shqipe “zgjedhje”.

BOOM - Aktori Laert Vasili: Propozova Rozin disa herë.... - YouTube

I ng acmu ar nga moderatori, ku i kujtoi se fjala ‘ref e rendum’ gjendet edhe në Kushtetutë, Vasili tha se këtë nuk mund ta pranojë dhe se për këtë mund edhe ta shajnë, duke pranuar se është ‘grek’.

Pjesë nga biseda:

Laert Vasili: Referendum është një fjalë e huaj, ne kemi fjalën tonë shqipe ‘zgjedhje’.

Moderatori: E ka edhe në Kushtetutë.

Laert Vasili: S’ka gjë. Ja po iu them vetë. Unë jam grek. Le të më shajnë…