Pjesa e parë e pun tatës së “Për’puthen” nisi me takimin romantik mes Andit dhe Teas.

“Hajde këtu te shp irti jot”, u shpreh Tea gjatë takimit, teksa Andi nga ana e tij tha:

“Ah sikur të ishim në shtëpi, t’i kërkonim leje pr oduksionit edhe një ditë tjetër. Të kanë thënë që ke buzëqeshje shumë të bukur?”

Më pas, Andi prop ozoi një lojë me dë ni me, ku kërkoi që Tea ta puthte shumë pranë buzës dhe puthja ndodhi!!!

Më tej, Tea e pyeti:

“Të ka pëlqyer ndonjë nga gocat më shumë se unë?”

Andi: Kurrë. Të ishte ashtu do isha me ndonjë nga gocat.

E pyetur nga Andi, nëse Teas i ka pëlqyer ndonjë nga djemtë në “Për’puthen”, e reja u shpreh:

“S’më ka pëlqyer asnjë sa ty, por ka pasur persona që më janë dukur të përshtatshëm”.