Një debat mes Sindit dhe Mevlanit ndezi studion ku të dy ngritën zërat.

Debati

Mevlani: Dëgjo moj vajzë, ti e sheh në ëndërr një si mua.

Sindi: Po ti nuk Bred Piti që të shohim në ëndërr, se ndryshe s’do kishe mbetur 33 vjeç këtu beqar

Mevlani: Ti ke ardh si pulat e lagura dhe tani je tharë dhe po fluturon pak,.Rri pak me këmbë në tokë dhe sillu mirë

Sindi: Po të kisha parë në ëndërr unë do të kisha marrë për dore që në takim të parë