Një fëmijë i ka mahnitur të gjithë në momentin që erdhi në jetë.

Sullivan u soll në jetë pasi nëna e tij, Angel Taylor, kaloi katër ditë rraskapitëse.

Mjekëti i thanë që duhet të lindë një javë përpara datës së caktuar, pasi po përballej me rrezikun e këputjes së mitrës dhe dëmtimit të shëndetit të fëmijës së saj.

Përfundimisht Angel u dha një leksion C, në të cilën Sullivan u soll në jetë në një mënyrë shumë të qetë, me krahët e tij në ajër, veprim ky i cili mahniti të gjithë.

Arritja e Sullivan u kap nga Laura Shockley, e cila arriti të kapë një pamje të momentit kur fëmija mirëpriti botën me krahë hapur dhe një buzëqeshje.