Prej pak ditësh moderatori Ardit Gjebrea ka zbuluar se ndodhet në Dubai, ku ka pritur atje dhe ndërrimin e viteve.

Nëpërmjet një fotoje me bashkëshorten dhe të bijën, Arditi uron të gjithëve festat:

“Familja jonë ju uron të gjithëve një Vit të Ri të paqtë, të mbarë e me plot shëndet.
Mirënjohje për gjithë dashurinë që na dhuroni dhe Zoti ju bekoftë me të mira.”, shkruan Gjebrea.

Por mes shumë urimesh bie në sy komenti i të birit i cili duket e në pamundësi nuk i është bashkuar dot familjes.

“Më mungoni pafund”, shkuan Joni.

“Ta dish ti…”, i kthehet Gjebrea me nje ikone te perlotur dhe me këto komente kanë emocionuar të gjithë familjarët të cilët janë në pamundësi të bashkohen për të festuar me njëri-tjetrin.