Vazhdimi i disa masave kufizuese të ndërrmara nga qeveria e Ramës ka re voltuar jo pak qytetarët në të gjithë vendin. Vendosja e fashave të orarit, fundjava pa makina dhe bllokimi i plazheve ka nxitur pakënaqësinë e shqiptarëve.

Pikërisht për këto masa, një nga ata që ka reaguar edhe më keq është këngëtari i njohur Aleksandër Gjoka.

Përmes një videoje ai shihet teksa nuk kursen sha rjet nga më të rë nda në drejtim të kryeministrit.

Gjithashtu ai shprehet i pakënaqur edhe për mbylljen e lokaleve. Kujtojmë se qytetarëve i ka ardhur në majë të hundës me masat e trumpetuara përditë nga Rama dhe duket sikur nuk është larg shpë rthimi I një mosbindjeje qytetare.