NJOFTIM: Shes TOKEN dhe SHTEPIN qe tkem mundesi materiale per j eten e VLLAUT TEM.Allahu i Madherishem me beson dhe kupton e ishalla dikush del e ma blen token e shtepin dhe vllau im pshton.

Te dashur vllezer dhe motra Shqiptar ne Peje, Kosov dhe Diaspor po ju drejtohem me kete kerkes e cila vjen si nevoj j etike e qe ka te bej me rastin e vllaut tim.

Avni Hyseni i cili eshte ne gj endje te r end shendetsore (k ome) ku nga momenti ne moment j eta e ti eshte ne rre zik ku tani eshte i shtrir ne SpitaIin intenziv ne Prishtin po fal ALLAHUT Madherishem ende zemra i rr eh.

Ne emer te familjes time kam vendos qe ta shes TOKEN DHE SHTEPIN ne Peje sepse ende besojm se ALLAHU do jete me vllaun ton dhe mrekullia e tij do na jep edhe nje mundesi per Avnin ku se shpejti po mendojm qe ta dergojm ne Gjermani.