E ëma e Melisës, në studion e “PërPuthen”, tha se fillimisht nuk kishte qenë dakord që ajo të ishte pjesë e emisionit, por lejen Melisa e kishte marrë nga i ati.

Pas mullarit, Melisa dhe Mevlani në një takim të pazakontë (Fotot) - Top Channel

Ndërkohë, e pyetur për performancën p rovok uese të Melisës, e ëma tha se duke e njohur të bijën, tha se nuk e befasoi.

Ajo u shpreh se dhe afërsinë me djemtë në takime, Melisa e ka për faktin se ajo është gjithnjë vetvetja.

“Duke njohur Melisën, nuk më befasoi. Ajo është shumë e drejtpërdrejtë. Afrimiteti i saj me djemtë, ka qenë i komentuar sepse Melisa, siç i ndjenë, ashtu i ka patur takimet, nuk ka protokolle në takime. Melisa është vajzë lozonjare, tregoi karakterin saj, por në asnjë moment nuk ra pre. Mentaliteti është i joni, por jemi munduar të ecim me ritmin e kohës dhe sa kohë kemi pranuar që ajo të vijë në emision, do të ketë të papritura”, tha ajo.

Mevlani dhe Melisa na bënë nostalgjikë, çfarë ndodhi tek takimi pas mullarit?

Melisa, vajza e re zhvishet dhe i hedh fundin Fatjonit - Përputhen 6 Nëntor 2020 - YouTube