Jemi mësuar që këngëtaren Nora Istrefi ta shohim gjithmonë të kuruar dhe të rralla janë rastet kur kemi mundur ta shohim atë pa make up dhe natyrale.

Image

Jemi mësuar që këngëtaren Nora Istrefi ta shohim gjithmonë të kuruar dhe të rralla janë rastet kur kemi mundur ta shohim atë pa make up dhe natyrale.

Mirëpo, së fundmi këngëtarja ka ndarë me ndjekësit në llogarin ë e saj në Instagram, një foto teksa ka pozuar natyrale dhe pa make up.

Dhe pse Nora Itsrefi prej kohësh nuk ka sjellë një projekt muzikor, ajo i ka mbajtur ndekësit e saj aktivë me anë të fotove të shpeshta dhe të shumta nga përdishmëria.

Nora Istrefi Lyrics, Songs, and Albums | Genius

Nora Istrefi on Spotify