Rudina Magjistari asnjehere nuk mund t’i kaloje kornizat qe ia ka vene vetes prej vitesh dhe eshte shume e veshtire t’i gjesh nje veshje e cila e ka kaluar masen.

Qe ne fillimet e karrieres se saj, Rudina eshte kujdesur dhe ka guxuar shume me stilin e saj.

Shume prej jush mund t’i kujtohet Rudina ne emisionet e ndryshme teksa guxonte me veshjen. Eshte shume e natyrshme qe Rudinen apo personazh te tjeter te njohur t’i gjykosh nga veshja qe dilnin ne skene 20 vite me pare.

I gjithe rrjeti shper then ne komente, kur moderatorja poston foto apo video nga programet e saj.

Ne nje prej fotove te publikura te asaj kohe, Rudina shfaqet gjate spektaklit “Maratona e Kenges Popullore” dhe me nje veshje shume ndryshe nga ato qe vesh ne studio sot.

Stili i saj ne kohe dhe ne vite, ka ndryshuar shume dhe eshte rifreskuar

Keto foto na tregojne se pavaresisht viteve, Rudina ngelet nje nder moderatoret me simptatike te ekranit shqiptar.