Një 15-vjeçare raportohet e zhd ukur që nga data 19 dhjetor në Gjermani. Si bëhet e ditur vajza nga Kassel në North Hesse iku pa lënë asnjë gjurmë pas.

Kassel - Wikipedia

Po licia nuk ka asnjë in formacion se ku mund të jetë 15-vjeçarja Jelizaveta M. 15-vjeçarja u largua nga shtëpia e saj. Nëna e shqetësuar raportoi vajzën të zh dukur.

Një ditë pasi u largua nga shtëpia ajo i nisi një mesazh nënës së saj, ku i kishte shkruar se ishte me të dashurin dhe se ishte mirë, por nuk i kishte shkruar se ku ndodhej.

Djali me të cilin e kanë parë është 1.70 metra i gjatë, i hollë dhe ka flokë ngjyrë kafe deri në shpatulla. Kurse 15 vjeçarja herën e fundit që doli nga shtëpia kishte veshur pantallona xhinse dhe xhupin e kishte bardh e zi.