Në listën e revistës prestigjioze ka befasi të mëdha, pasi dallimi i dy vendeve të para me të tjerat është dukshëm i madh.

Lionel Messi dhe Cristiano Ronaldo vazhdojnë të jenë lojtarët më të paguar edhe në këtë vit, derisa kalojnë shifrat mbi 100 milionë dollarë.

Ylli argjentinas është në vendin e parë, derisa portugezi është në të dytin me nëntë milionë më pak.

Më poshtë mund të shikoni dhjetë lojtarët më të paguar në botë për vitin 2020: