Vitet vetëm një numër për divën.

Jennifer Lopez është njëra prej këngëtareve dhe aktoreve që ka inspiruar gjenerata të tëra në këto sfera.

Diva ka mbushur 51 vite jetë sot, dhe sigurisht që urimet e dhuratat nuk kanë munguar për të nga njerëzit e afërt dhe familjarët e këngëtares.

Në mesin e urimeve, gjendet edhe ai i Rita Orës, artistja nga Prishtina ka ndarë një foto të shkrepur vite më parë me J.Lo dhe si mbishkrim ka lënë “Urime ditëlindja, J.Lo”.