Tuna publikoi disa foto të këndshme pranë Tianit.

Tuna Sejdiu kohën e fundit ka shijuar në maksimum
pushimet në Amerikë bashkë me më të dashurit e saj

Këngëtarja, së fundi publikoi në llogarinë e
saj në Instagram disa fotografi nga vizita që bashkë me djalin i bënë
bulevardit “Tantrum”.

Në ato foto, Tuna shihet se ishte kombinuar bashkë me vogëlushin e saj Tianin dhe të dy duken shumë bukur pranë njëri-tjetrit.

Sa i përket projekteve muzikore, krahasuar me
kolegët e saj, artistja gjatë kësaj kohe nuk ka qenë shumë aktive me këngë të
reja.