Lajm i ri për makinat që ofrojnë mundësinë
e përdorimit të Android që me përditësimin e Google Maps krijon mundësinë e
integrimit të muzikës së YouTube në Maps.

Kjo ju lejon të kontrolloni ose të zgjidhni më
lehtë aplikacionin që dëshironi pa dalë nga Maps.

Kjo është në përputhje me politikën e Google
që, duke hequr dorë nga Google Play Music, dhe po i drejton përdoruesit tek
YouTube Music.

Siç sugjeron revista e specializuar
”Autoevolution”, për të konfiguruar YouTube Music si aplikacionin multimedial
të parazgjedhur në Google Maps, duhet të shkoni te menu ku duhet të gjeni një
opsion kushtuar këtij qëllimi/ANSA.